Tuesday 7 April 2020

Hoe kan ik een betaald Dropbox-account eenvoudig annuleren?

Dropbox is een uitstekende cloudopslagdienst die door miljoenen gebruikers wordt gebruikt voor het delen van bestanden en het opslaan van belangrijke mappen voor de back-up of om nieuwe mappen toe te voegen / te maken. Maar op een of andere manier ondervindt uw service ook bepaalde fouten die de beveiliging van uw belangrijke documenten en mappen kunnen belemmeren. Een van deze veelvoorkomende vragen die door bijna elke gebruiker wordt gesteld, is hoe iemand een Dropbox-abonnement eenvoudig kan opzeggen. Maakt u ook een oplossing voor de specifieke vraag of een andere zorg met betrekking tot uw account stoort u? Bel dan gerust naar het Dropbox-hulplijnnummer volgens de tijd en het gemak van uw voorkeur om uw problemen onmiddellijk op te lossen.

Stappen om eenvoudig een betaald abonnement op een Dropbox-account te annuleren, worden hieronder opgesomd: -

  • U moet de online instructies volgen en inloggen op uw account via uw apparaat door de gebruikersnaam en het wachtwoord hiervoor op te geven.
  • Tik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van de pagina en ga vervolgens naar de optie Instellingen in het menu.
  • Selecteer het abonnementstabblad dat zich midden bovenaan de pagina bevindt en dat alle details over uw abonnement bevat.
  • Blader vervolgens een beetje naar beneden en klik op Annuleer uw planoptie, waar u ook de optie vindt om over te schakelen naar het gratis account.
  • Kies de optie die u nog steeds wilt downgraden en kies een reden voor de annulering van het plan.

Dit is de stapsgewijze briefing om het Dropbox-abonnement eenvoudig te annuleren. Als de bovengenoemde tips u niet de benodigde oplossing bieden, hoeft u alleen maar dropbox nummer te bellen op basis van uw comfortzone. Hier zorgen we ervoor dat we een innovatieve en effectieve uitweg bieden in context met vragen. Raak dus niet in paniek en neem zo snel mogelijk contact op met ons servicecentrum. U kunt zonder aarzeling contact met ons opnemen via live chats, telefoontjes en e-mails. We zijn altijd verplicht als we u kunnen helpen met eenvoudige en gemakkelijke oplossingen.



No comments:

Post a Comment